• Strada Bibescu Vodă nr. 2 București, Piața Unirii, Sector 4
  • office@pro-conta.ro
  • Program functionare: 10:00 – 18:00
Thumb

FUZIUNI-REORGANIZĂRI-LICHIDĂRI

Cunoaşterea detaliată a procedurilor de fuziune, reorganizare şi lichidare în cazul unor afaceri este deosebit de importanţă când vine vorba de stabilitatea şi dezvoltarea afacerii tale.

În situaţia în care afacerea nu mai merge în direcţia dorită specialiştii în fuziuni, reorganizări şi lichidări vor veni cu planuri bine structurate de reorganizare, se vor găsi strategii eficiente pentru a trece cu bine de toate momentele dificile. Venim cu idei fresh, cu o consultanţă oferită de specialişti cu experienţă.

În cazul fuziunilor, s-ar putea să ai nevoie de noi pentru o firmă care ar putea absorbi altele mai mici sau pentru formarea unei noi entităţi prin contopirea unui număr n de firme. Se majorează automat capitalul social.

Însă până ca nouă firmă să poată activa legal şi să fie în regulă din punct de vedere operaţional, financiar sunt de parcurs multe etape, etape pe care specialiştii noştri le cunosc foarte bine şi te pot ghida, se vor ocupa ei de ele. Te vom ajuta şi în caz de lichidări, care pot fi judiciare şi voluntare.

Lichidarea judiciară e specifică doar persoanelor juridice, are caracter colectiv, unitar, scopul său fiind executarea bunurilor. Începerea operaţiunilor de lichidare se va face în mod voluntar când nu ai cum să mai continui cu afacerea, cu activitatea ei, iar adunarea generală hotărăşte prin hotărâre să se înceapă demersurile pentru lichidări.

Respectarea procedurii e foarte importante în caz de lichidare, aşa că te poţi baza pe noi dacă îţi doreşti ca lucrurile să se desfăşoare rapid şi eficient.

Serviciile noastre legate de fuziuni-reorganizari-lichidari sunt:

Lichidari judiciare

Lichidari voluntare

Lichidari asociatii si fundatii

Lichidarile organizatiilor non profit

Servicii de reorganizare prin fuziune a firmelor

Optimizare financiara

Redactare si completare documente necesare

Derulare proceduri legale

Solutii de redresare a afacerii

Pregătirea rapoartelor de fuziune sau divizare, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.